Menu

Filosofia

Jokaisella laukulla on tarina kerrottavana. Tarina siitä miten laukku on valmistettu, mitä materiaaleja siihen käytetty, kuka laukun on valmistanut ja mistä hinta muodostuu. Ostaessasi laukun, haluamme että teet tietoisen valinnan. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman paljon infoa tuotteistamme.
Materiaalien vastuullinen ja kestävä käyttö


Olemme ylpeitä laukuistamme ja kunnioitamme materiaalia jota käytämme. Siitä johtuen käytämme hyödyksi kaiken mahdollisen. Mallimme on suunniteltu niin että leikkuujätettä syntyy mahdollisimman vähän. Isommat leikkuujätteet käytetään pienempiin tuotteisiin (lompakoihin, rannekkeisiin ja avaimenperiin), pienemmät leikkuujätteet saavat uuden elämän meidän työpajoilla tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tällä hetkellä materiaali hävikkiä syntyy 2-4%. Tavoitteemme on saavuttaa tuotannossa 0% hävikki.

Round 2


Laukkujen suunnittelussa seuraamme kestävän kehityksen Round 2 konseptia, jonka olemme kehittäneet yrityksen sisällä. Kaavoituksessa otamme huomioon että isompien tuotteiden leikkuukaavojen sisään mahtuu pienempien tuotteiden kaavat jotta voimme käyttää alkuperäisen tuotteen uudestaan. Tästä johtuen meidän tuotteissa ei ole koristeellisia yksityiskohtia jotka estäisivät tuotteet uudelleenkäytön.


Jos laukkuusi tulee tahroja joita ei saa puhdistettua tai sinulla ei ole sille enää käyttöä, voit palauttaa sen meille ja me annamme sille uuden elämän. Käytettyjen laukkujen palauttamisen helpottamiseksi (pitkän ja rakastavan hoidon jälkeen, tietysti) tarjoamme hyvityksen seuraavasta ostoksestasi. Hyvityksen summa riippuu laukun kunnosta. Joten kannattaa pitää hyvää huolta laukustasi.
Rehellinen ja läpinäkyvä hinnoittelu


Käsintehty nahkalaukku on sijoitus. Ostaessasi laukkua sinun tulisi tietää miksi se maksaa ja mitä se maksaa. Tämän havainnollistamiseksi julkistamme kaiken tiedon - tuotannosta alkaen. Toivomme että tämä auttaa sinua tekemään vastuullisen valinnan.
*Tämä erittely on keskiarvo Stella Soomlaiksen malliston laukuista.Kuka teki sinun laukun?


Kaikista laukuista löytyy laukun valmistaneen käsityöläisen nimi (nimet). Kurkkaa sisälle niin saat selville kuka laukun on tehnyt.

2020 Circular Fashion System Commitment


Copenhagen Fashion Summit 2017, Global Fashion Agenda kutsuivat muotibrändejä ja vähittäismyyjiä sitoutumaan muodin kestävään kehitykseen, 2020 Circular Fashion System Commitment.


Liityimme mukaan seuraavilla tavoitteilla:


- Tavoite 1: Kiertotalouden sisällyttäminen suunnitteluun

Vuoteen 2020 mennessä, kiertotalouden periaatteiden soveltaminen 100% nahkalaukkuihin niin että niille voidaan antaa uusi elämä käytön jälkeen.


- Tavoite 2: Käytettyjen tuotteiden malliston kasvattaminen.

Vuoteen 2020 mennessä, toteutamme käytettyjen nahkalaukkujen malliston jälleenmyyjillä ja verkkokaupassa.