Menu

Palaute

KRISTEL

Stella Soomlais Studiossa on aina ilo vierailla koska siellä on upea ilmapiiri ja kaikki siellä ovat ihania! Pidän Stella Soomlais -brändin takana olevasta ajattelusta - siitä että tuotteita suunniteltaessa on otettu nahan hyödyllinen käyttö huomioon.

Kaikki Stella Soomlais -tuotteet ovat huolellisesti harkittuja ja erittäin käytännöllisiä. Vaihtamalla hihnoja, käsilaukku muuttuu clutchiksi, repustasi tulee käsilaukku jne. Monipuolisen minimalistisen suunnittelun ansiosta laukut on helppo yhdistää kaiken kanssa.

Minulle on myös tärkeää saada tietää kuka laukkuni on tehnyt. Ja on erittäin kätevää että he tarjoavat myös jälkihoito-palvelua!

ANU

Stella Soomlais on hieno ja korkealaatuinen virolainen brändi. Olen ylpeä siitä, että käytän Stella Soomlais -laukkuja. Suunnittelu on aina vastuullista, kestävää ja yksinkertaisesti kaunista, mikä ilahduttaa sekä silmiäsi että sydäntäsi.

Minulla on kaksi laukkua - klassinen Go to the Library reppu ja Capital of Plenty clutch.
Matkustan aina molempien kanssa - yhdessä on asiakirjat, rahat ja puhelin. Kaikki muu mahtuu reppuuni. Kun en matkusta, käytän reppua joka päivä, koska se on minulle täydellisen kokoinen. En voisi toivoa parempaa laukkua kuin Go to Library -reppu. Neljän vuoden aikana laukku ei ole ikääntynyt päivääkään ja siitä on tullut minulle erittäin rakas. Se on kuin suunniteltu minulle - erittäin toimiva, erittäin mukava ja myös erittäin komea!

EEVA

Stella Soomlais -brändi tarjoaa ihanan sekoituksen ajatonta tyyliä, luonnollisia materiaaleja ja eettistä maailmankuvaa, joka vetoaa minuun. Lisäksi suunnittelija ja hänen tiiminsä säteilevät aina lämpöä ja saavat asiakkaat tuntemaan olonsa erityiseksi.

KEIT

Pidän Stella Soomlais -laukuista, koska sen minimalistinen tyyli sallii minun käyttää niitä monissa tilanteissa ja ne sopivat erilaisiin asuihin.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta muotoilu on ikimuistoinen, houkutteleva eikä koskaan tylsää. Pidän siitä, että laukut ovat kestäviä ja laadukkaita, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät hyvältä myös usean vuoden päivittäisen käytön jälkeen. Brändi tarjoaa myös hyviä neuvoja ja tukea siitä, kuinka laukkuja voidaan parhaiten hoitaa.

KATRIN

Kauniit käsilaukut ovat aina olleet minulle eräänlainen intohimo. En aina anna periksi näille hellyyden tunteille, mutta viime vuosien aikana matkustellessani löydän usein itseni antiikkimarkkinoilta, mikä on tarkoittanut, että useat laukut joilla on tarina kerrottavanaan löytävät tiensä kotiin kanssani.  

Mutta sitten oli Stella. Uskon, että kun näet hänet ja hänen tiiminsä työskentelevän, tiedät heti, että se on heidän. Luovuus, jonka he ompelevat nahkaan, erottuu yksinkertaisuudellaan ja omaperäisyydellään, mikä oikeuttaa täysin kaikki ostokset, jotka teet heiltä.

Lisäksi pidän siitä että meillä on samat arvot. Stella Soomlaiksen laukut voivat saada uuden elämän ja sellaisen ajattelutavan hyväksyn.

ANNA-MARIA

Pidän Stella Soomlais -laukuista, koska ne ovat tyylikkäitä, rakkaudella tehtyjä ja virolaisia. En ole koskaan ollut suuri suurten laukkujen fani, koska tavara yleensä katoaa niihin. Treasure Box -laukku on tarkalleen oikean kokoinen ja sinne mahtuu kaikki tarvittava. Se on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää rennosti arjessa mutta myös juhlassa.

MERLE

Asusteet, mukaan lukien laukut, ovat piste i:n päällä. Se on yksityiskohta joka piilottaa paholaisen. Koristeiden kahleista ja liiallisesta sisustuksesta vapautettu lakoninen Stella Soomlais -laukku on silmiinpistävää ja jopa ikonista. I-piste on piste, joka osuu juuri kohdalleen.
Mutta se on paljon enemmän. Pidän siitä, että tunnen henkilön, joka suunnitteli laukkuni, ja tiedän missä se tehtiin, että he ovat pohtineet, mitä tapahtuu jälkeenpäin, ja suunnitelleet koko elinkaaren laukulleni. Pidän myös siitä, että tiedän mihin kääntyä, jos minulla on joskus ongelmia laukkuni kanssa.
Tämä muistuttaa minua David Vseviovista, joka selittää ERR: n videoleikkeessä ”Üks lugu” (”One Story”) ajatuksensa siitä, miksi tarvitsemme kulttuuria. Hän kuvailee ohimenevää tapaamista karkkikaupan jonossa markkinoilla - tiskin alla istui iso musta kissa, joka muistutti häntä ja muita hänen edessään Bulgakovin kissasta. Tästä arkipäivän ikävästä kissasta tuli niin merkityksellinen symboli, joka sai täysin vieraita ihmisiä katsomaan toisiaan ja ilmaisemaan yllätystään ja yhteisymmärrystä.

Tämä on tarina siitä, kuinka kirjallisuus luo yhteisen pohjan ja näkymättömän siteen, joka ylittää kielen tai kasvatuksen. Vseviov väittää, että vain kulttuuri voi luoda nämä katseet joissa ymmärrämme heti toisiamme.

Minusta designilla voidaan saavuttaa samanlainen vaikutus. Jos tapaat laukkusi veljen tai sisaren arkipäiväisessä tilanteessa, tiedät heti, että jaat saman mielikuvan omistajan kanssa - tunnette melkein tuntevanne toisenne ja tunnet halua antaa heille ystävällisen nyökkäyksen.

SILVIA

Kaikki muotisuunnittelijat, toimittajat ja stylistit toistavat aina tämän kuuluisan mantran - osta laadukkaita perusvaatteita, joita voit käyttää päivittäin ja kaikissa tilanteissa. Lisää sitten muutama jännittävä asuste ja show-stopping mekko tuomaan asusi eloon.

Sanon tämän itselleni joka päivä, mutta silti vaatekaappini koostuu yksinomaan näistä omituisista asuista! Kun herään aamulla ja minun on valittava sopiva ja tarpeeksi käytännöllinen asu töihin, jolla voin juosta myöhemmin uima-altaalle ja mennä sitten suoraan teatteriin ja sen jälkeen ystäväni kanssa puolelle lasillinen viiniä, niin minulla ei ole koskaan mitään päällepantavaa!

Mutta minulla on Stella Soomlais -laukku, jossa on tilaa kannettavalle tietokoneelleni, uimapuvulle, pyyhkeelle, korkokengille, helmille, viinipullolle ja kaikelle muulle mitä tarvitsen päivän aikana! Laukku on myös niin viehättävä, että sillä ei ole väliä mitä minulla on päälläni, koska ihmiset huomaavat vain laukkuni. Se on laukku, joka pelastaa aina päivän!

KEIU

Yleisesti puhuen on kolme syytä, miksi vaatekaappini sisältää kolme Stella Soomlais -laukkua (rehellisesti sanottuna kaikissa niissä on erilaisia toimintoja!).

Ensinnäkin, estetiikka - laukut ovat yksinkertaisesti kauniita. Ainakin minun silmissäni. Toinen on käytännöllisyys - ne ovat kestäviä. On myös hienoa investoida tuotteeseen jolla on hyvät arvot, joka kestää sen sijaan, että se heitettäisiin roskien, käyttämättömien materiaalien kasaan tai joka osallistuisi työntekijöiden laiminlyöntiin, joka tulee pikamuodin mukana.

Kolmanneksi, niillä on tarina - tuote pelkästään on tylsä, mutta tuote, joka kertoo tarinan ja muistuttaa keskusteluista ihmisten kanssa joista pidät, tuo mukanaan miellyttäviä ajatuksia huolimatta siitä mitä laukkusi sisältää. Minun laukkuni kertoo Stellasta ja hänen kollegoistaan ja ystävistäni, jotka antoivat minulle ensimmäisen Stella Soomlais -laukkuni lahjaksi vuosia sitten.

MART

Stella Soomlais -brändillä on selkeät kasvot, suunnitelma ja visio. Pidän kuinka innovatiivisia he ovat ja kuinka he haluavat tehdä asioita eri tavalla. Neljän vuoden käytön jälkeen laukkuni näyttää edelleen hyvältä, on käytännöllinen ja erottuu joukosta.

MADLEEN

Käännyin Stella Soomlais -studion puoleen, koska he ovat virolainen Brändi ja mielestäni on tärkeää tukea virolaisia yrityksiä. Se myös auttoi, että tuotteet näyttävät upealta - minimalistisilta ja riittävän ajattomilta, mutta myös ainutlaatuisilta ja raikkailta.

Stella Soomlais -brändi tuo lisäarvoa tuotteisiin hyvällä laadulla ja brändin vastuullisella ajattelulla. Nautin myös heidän suorasta, välittävästä ja vilpittömästä viestinnästä asiakkaiden kanssa.

Laukku on uskomattoman korkealaatuinen sekä heidän käyttämän nahan että sen valmistustavan takia. Ei haittaa myöskään, että joka kerta kun lähden laukkuni kanssa, saan aina kohteliaisuuden joko laukustani tai valitsemastani brändistä.

MARJE

Minne ikinä menenkin Stella Soomlais -tuotteillani, se on aina positiivinen kokemus. Kaksi omistamaani laukkuani ovat matkalaukkuja, ja jatkaisin vain matkustamista, jos voisin - ja laukuilla on suuri osa siinä!

AVE

Stella Soomlais on useiden vuosien ajan ollut ainoa merkki, jonka laukkuja ostan. Ensinnäkin siksi, että he ovat tehneet Täydellisen laukun kaikkiin tilanteisiin, erityisesti minulle.

Toiseksi siksi, että uskon todella, että korkealaatuisen laukun tulisi pysyä uskollisena kumppanina vuosien tai jopa vuosikymmenien ajan. Stella Soomlais -brändin tekee erityiseksi harkittu muotoilu (ja pidän myös heidän estetiikastaan erittäin hyvin), erittäin korkea laatu, vastuullisuuden painottaminen ja brändin takana olevat kauniit ihmiset.

Kaikki on hyvin, sieluni on onnellinen ja silmäni pitävät näkemästään!

ANN

Olen käyttänyt minun Stella Soomlais laukkua joka päivä neljän vuoden ajan. Sen tunnistaa siitä kuinka nahka muotoutunut ajan mittaan. Vetoketju on vaihdettu, mutta muuten laukku ei ole jättänyt minua pulaan. Olen käyttänyt sitä laptop laukkuna, ruokakassina ja tyynynä ja jalkatyynynä pitkillä matkoilla, piknik pöytänä ja monena muuna. Minun koko elämä mahtuu siihen laukkuun.

PRIIT

Olen iloinen laukustani koska se muistuttaa minua minun 30-vuotis syntymäpäiväjuhlista jolloin sain laukun lahjaksi. Olen kiitollinen siitä että Stella Soomlais tiimi on kiinnostunut laukkuni kunnosta ja tarjoaa huoltoa aina silloin tällöin.

MONIKA

Stella Soomlais laukut ovat minulle luotettava kumppani. Pidän heidän kestävästä ja minimalistisesta tyylistä ja materiaalista joka on kestävää, aitoa ja elävää. Ja laatu on yksinkertaisesti erinomaista - käytän edelleen joka päivä ensimmäistä Go to the Library reppua joka on freesattu studiolla moneen kertaan!

Jaoin työtilan Stella kanssa monen vuoden ajan, joten olen nähnyt kuinka brändi on kehittynyt ja menisin maailman ääriin hänen, hänen tiimin ja hänen laukkujen vuoksi.

KATRE

Minulla on kolme Stella Soomlais laukkua. Kaikki ovat täysin erilaisia ja siitä huomaa että olen Stella Soomlais laukkujen iso fani. Ensinnäkin pidän siitä miltä laukut näyttävät. Ne ovat tyylikkäitä, mutta myös nuorekkaita ja sopivat trendikkäälle hipsterille. Voit käyttää niitä mekkojen ja korkojen kanssa, mutta myös tennareiden ja farkkujen kanssa.


Toiseksi, pidän ideasta että tuen Virolaista käsityötä. Kolmanneksi, pidän siitä että laukut on tehty aidosta nahasta ja että voin viedä laukkuni freesattavaksi studiolle tai tehdä sen siellä jopa itse.