Menu

Meidän Tiimi

Olemme valmistaneet laukkuja ja asusteita jo yli 10 vuotta. Alkuvuosina Stella teki tilaustöitä lähinnä yksin, mutta siitä lähtien tiimi on kasvanut kymmenkuntaan ja toisinaan myös Tarton yhteistyökumppani auttaa meitä.

Kaikki laukkumme on merkitty sen valmistaneen käsityöläisen nimellä. Katso laukun sisälle ja tapaa käsityöläiset ja muut tiimimme jäsenet alla.

STELLA

Creative Director, Head Designer 

Stellan tavoite on luoda työilmapiiri jossa ihmiset rakastavat työskennellä, jonne asiakkaat ja ystävät rakastavat tulla vierailulle uudestaan ja uudestaan ja jossa myyntiä ei tehdä ympäristön kustannuksella. Hän haluaa todistaa että nahka studiota pystyy johtamaan vastuullisesti ja innovatiivisesti. Hänen vaikuttava määrätietoisuus ja sitkeys ovat auttaneet häntä kasvattamaan liiketoimintaansa yhden henkilön studiosta menestyväksi yritykseksi, jossa on reilu kymmenen työntekijää. Hän löytää aina ratkaisun monimutkaisimpaankin ongelmaan ja hänellä on erinomainen kyky katsoa maailmaa eri näkökulmista. Stella ei ole vain loistava pomo ja opettaja, vaan myös hyvä ystävä.

GERLI

Senior Crafter, Social Media Specialist 


Gerli tuntee olonsa kotoisaksi sekä lumoavassa New Yorkin muotitalossa että pienessä nahkastudiossa Virossa. Hän on uskomattoman keskittynyt ja lahjakas käsityöläinen - hän pystyisi luettelemaan jokaisen laukun erityispiirteet unissaankin. Gerlillä on todellisen hedonistin sielu, mutta hän on valmis laittamaan kaikki peliin saavuttaakseen tavoitteensa, kaihtamatta kovaa työtä ja pitkiä päiviä. Hänen vitsailu aina rentouttaa ilmapiirin studiolla ja jokaisella laukulla omat anekdoottinsa kerrottavanaan. Hän on aina hyvin perehtynyt viimeisimpiin suuntauksiin, jotka ovat hyödyllisiä sosiaalisen median viestinnän hallinnassa. Hän on myös antanut uuden elämän monille kasveille studiollamme.

MAARJA

Crafter 

Kun Maarja päättää jotain, hän kiinnittää siihen kaiken huomion ja huolenpidon. Hän käsittelee yhä monimutkaisempia nahkaprojekteja studiossa kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Hänen vaativa ja tarkka silmä huomaa kaikki tuotteet, joita valmistamme studiossa. Maarja huolehtii myös siitä, että kaikki nahkajätteet lajitellaan ja käytetään uudelleen niin nopeasti kuin mahdollista, ja siitä johtuen meillä jää nahkajätettä paljon vähemmän kuin muilla nahkastudioilla. Hänellä on myös lavastajan tutkinto ja voisi suunnitella lavan meidän studion tulevalle bändille. Kun Maarja tekee lounaan kaikille, emme malta odottaa, minkä klassisen ruuan hän on tällä kertaa valmistanut.

KELLY

Crafter 

Kelly on ahkera käsityöläinen, joka ei pidä meteliä itsestään. Hänellä on korkeat odotukset työstään ja hän kiinnittää huomiota yksityiskohtiin etsiessään aina tapoja kehittää ja oppia uusia taitoja. Kelly on hyvä kaikissa taitoa vaativissa asioissa - monimutkaisten nahkalaukkujen valmistuksen lisäksi hän entisöi vanhoja tuoleja ja valmistaa maailman parhaita ruokia kahvilassaan Väravissa, Tallinnan keskustassa. Kellyn lämmin ja rauhallinen luonne on kuin rauhoittavaa balsamia kollegoiden sielulle - kaikki työt hoidetaan ja jokaisesta hetkestä nautitaan! Kun herkullisia kakkuja ilmestyy studion jääkaappiin ilman mitään mainintaa, se on todennäköisesti Kellyn tekosia.

KADRI

Crafter

Kadri on valmistunut Viron taideakatemiasta parhailla mahdollisilla arvosanoilla sisustusarkkitehtuurista ja liittyi tiimiimme suoraan yliopistosta. Hänellä on uskomaton kyky nähdä metsä puilta. Käsityöläisenä Kadri on omistautunut ja tunnollinen - hänen tavoitteenaan on tehdä laukut oikealla tavalla ja nopeasti. Hänen päättäväisyytensä inspiroi meitä kaikkia - hänestä on tullut yksi studiomme tuottavimmista käsityöläisistä hetkessä. Kadri on taitava käsityöläinen, joka liikkuu rauhallisesti omalla polullaan auttaen muita mahdollisuuksien mukaan ja tekee loppuun aina kaiken minkä aloittaa. Hän on rauhallinen ja pidetty kollega, johon voi aina luottaa.

HELEN

Crafter, technical designer 

Helen on huomaavainen ja nopea käsityöläinen, jolla on tuotemuotoilijan tutkinto Viron Taideakatemiasta. Studiolla hän osallistuu myös uusien tuotteiden prototyyppien laatimiseen ja teknisen suunnittelun kehittämiseen. Hän ei säikähdä mitään tehtävää ja vastaa aina haasteisiin. Tiimin jäsenenä hän on rauhallinen, tyyni ja optimistinen, silloinkin kun olisi hyvä syy olla lannistunut. Hän maustaa meidän arjen rutiineja suurella huumorillaan ja munkkeilla Nõmme-rautatieasemalta. Päivän päätteeksi, kun jokainen tuntee painoa harteillaan, Helen pelastaa päivän musiikkivalinnoillaan - hänen retro muistelot ovat pelastaneet useita kiireisiä aikoja studiossa.

KERLI

Crafter

Kerli on tehnyt komeetan kaltaisen laskeutumisen aloittelijasta korvaamattoman käsityöläisen asemaan. Hän on hyvä ja rauhallinen kollega, joka ei ota elämää liian vakavasti. Hänen valokuvaajantaidot nostaa arkipäiväiset hetket studiossa visuaalisiin mestariteoksiin - hänen valokuviensa ansiosta käsityöläisen rooli näyttää unelmalta. Kerli on kiltti, tarkka, huolellinen ja aina virnistelee uusimmille vitseille. Hän on myös studion todellinen etsivä, joka tietää aina minne kadonneet tavarat ovat piiloutuneet.

MEELI

Crafter 

Meeli työskenteli sairaanhoitajana ennen käsityöläisen uraa. Se voi tuntua odottamattomalta valinnalta vaihtaa lääketiede nahkaan, mutta heti kun tutustut Meeliin, se kaikki käy järkeen. Yksi nuorimmista tiimimme jäsenistä on empaattinen ja lämmin kuin kasmirneule. Hän hoitaa studiossa myös vähiten miellyttävät tehtävät tinkimättä laadustaan. Nahkatöiden lisäksi Meeli tekee myös myyntityötä studiomyymälässämme. Asiakasneuvojana hän on rauhallinen kuuntelija, joka osaa neuvoa ihmisiä ja taitavasti selittää kaikki nahan toiminnot. Kaiken lisäksi hän on myös hyvä alttoviulisti.

MARIS

Head of Sales & Marketing 

Maris on kuin taskuveitsi, jolla on erilaisia käyttötarkoituksia ja toimintoja. Hän osaa kirjoittaa tekstejä yhdellä kädellä analysoimalla numeroita ja järjestämällä tapahtumia toisella. Hän on kokenut ja osaava visionääri, jonka työpanos on korvaamaton. Hän osaa elää hetkessä katsomalla tulevaisuuteen ja ottamalla pieniä askeleita kohti tavoitteita päivittäin, maustaen sitä kaiken sanaleikillä tai vitsillä itse elämästä. Marisin utelias luonto ja jatkuva kehittämistarve ovat auttaneet nahkastudioamme ottamaan useita askelia eteenpäin. Kurinalaisella ja suoralla asenteellaan hän voi pitää kaikki pyörät pyörimässä - hän on todellinen ikiliikkuja!

MARIA

Sales assistant

Maria on päivänsäde, joka iloisesti vastaanottaa vieraamme. Hän pitää jokaisen mielen iloisena tarttuvalla naurullaan ja hyräilemällä soittolistamme hyviä sointuja. Tarvittaessa hän pystyy luomaan trumpetin äänen – perinne tilanteissa, kun on aihetta juhlaan! Maria ei pelkää haasteita ja suoriutuu niistä aina ilolla ja innolla.

ANGEELIKA

Financier (äitiyslomalla)

Angeelika on kuin Pyhä Henki, jota emme usein näe, mutta joka on aina hengessä mukana pitämällä kaikkea silmällä. Hän on korvaamaton järjen ääni studiossa, joka voi muuntaa luovuuden mitattaviksi taulukoiksi. Hänen ansiosta jokainen numero löytää oikean paikan kunkin taulukon oikealla rivillä.

MARI-LIIS

Advisor 

Mari-Liisin kokemus strategisesta johtamisesta, palvelumuotoilusta ja IT:stä, ja hänen rationaalinen ajattelu tarjoaa hyödyllisen näkökulman kaikille studiossa ja auttaa meitä toteuttamaan unelmamme mahdollisimman nopeasti.