Meidän tiimi


Olemme valmistaneet laukkuja ja asusteita jo yli 10 vuotta. Alkuvuosina Stella teki tilaustöitä lähinnä yksin, mutta siitä lähtien tiimi on kasvanut kymmenkuntaan ja toisinaan myös Tarton yhteistyökumppani auttaa meitä.

Kaikki laukkumme on merkitty sen valmistaneen käsityöläisen nimellä. Katso laukun sisälle ja tapaa käsityöläiset ja muut tiimimme jäsenet alla.

STELLA

Creative Director, Head Designer

Stellan tavoite on luoda työilmapiiri jossa ihmiset rakastavat työskennellä, jonne asiakkaat ja ystävät rakastavat tulla vierailulle uudestaan ja uudestaan ja jossa myyntiä ei tehdä ympäristön kustannuksella. Hän haluaa todistaa että nahka studiota pystyy johtamaan vastuullisesti ja innovatiivisesti. Hänen vaikuttava määrätietoisuus ja sitkeys ovat auttaneet häntä kasvattamaan liiketoimintaansa yhden henkilön studiosta menestyväksi yritykseksi, jossa on reilu kymmenen työntekijää. Hän löytää aina ratkaisun monimutkaisimpaankin ongelmaan ja hänellä on erinomainen kyky katsoa maailmaa eri näkökulmista. Stella ei ole vain loistava pomo ja opettaja, vaan myös hyvä ystävä.

MAARJA

Crafter

Kun Maarja päättää jotain, hän kiinnittää siihen kaiken huomion ja huolenpidon. Hän käsittelee yhä monimutkaisempia nahkaprojekteja studiossa kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Hänen vaativa ja tarkka silmä huomaa kaikki tuotteet, joita valmistamme studiossa. Maarja huolehtii myös siitä, että kaikki nahkajätteet lajitellaan ja käytetään uudelleen niin nopeasti kuin mahdollista, ja siitä johtuen meillä jää nahkajätettä paljon vähemmän kuin muilla nahkastudioilla. Hänellä on myös lavastajan tutkinto ja voisi suunnitella lavan meidän studion tulevalle bändille. Kun Maarja tekee lounaan kaikille, emme malta odottaa, minkä klassisen ruuan hän on tällä kertaa valmistanut.

KADRI

Crafter

Kadri on valmistunut Viron taideakatemiasta parhailla mahdollisilla arvosanoilla sisustusarkkitehtuurista ja liittyi tiimiimme suoraan yliopistosta. Hänellä on uskomaton kyky nähdä metsä puilta. Käsityöläisenä Kadri on omistautunut ja tunnollinen - hänen tavoitteenaan on tehdä laukut oikealla tavalla ja nopeasti. Hänen päättäväisyytensä inspiroi meitä kaikkia - hänestä on tullut yksi studiomme tuottavimmista käsityöläisistä hetkessä. Kadri on taitava käsityöläinen, joka liikkuu rauhallisesti omalla polullaan auttaen muita mahdollisuuksien mukaan ja tekee loppuun aina kaiken minkä aloittaa. Hän on rauhallinen ja pidetty kollega, johon voi aina luottaa.

KERLI

Crafter

Kerli on tehnyt komeetan kaltaisen laskeutumisen aloittelijasta korvaamattoman käsityöläisen asemaan. Hän on hyvä ja rauhallinen kollega, joka ei ota elämää liian vakavasti. Hänen valokuvaajantaidot nostaa arkipäiväiset hetket studiossa visuaalisiin mestariteoksiin - hänen valokuviensa ansiosta käsityöläisen rooli näyttää unelmalta. Kerli on kiltti, tarkka, huolellinen ja aina virnistelee uusimmille vitseille. Hän on myös studion todellinen etsivä, joka tietää aina minne kadonneet tavarat ovat piiloutuneet.

HENNA

Crafter

Hennasta tuli tiimimme jäsen työharjoittelun kautta. Omistautuminen ja tiedonjano on tehnyt hänestä korvaamattoman käsityöläisen, jonka käsiin voi luottaa myös monimutkaisimpia töitä. Hänen aikaisempi kokemuksensa myyntialalta on myös auttanut meitä pääsemään lähemmäs pohjoisen naapureita. Henna tuo tasapainoa studioon – hänen terve ajattelutapa ja suomalainen rauhallisuus on hyvä vastalääke päivittäiseen kiireeseen.

MARI-LIIS

Advisor

Mari-Liisin kokemus strategisesta johtamisesta, palvelumuotoilusta ja IT:stä, ja hänen rationaalinen ajattelu tarjoaa hyödyllisen näkökulman kaikille studiossa ja auttaa meitä toteuttamaan unelmamme mahdollisimman nopeasti.

SILKE

Neuvonantaja

Silke on asiantuntija mitä tulee vastuullisten merkkien markkinointiin. Häntä voisi verrata kokkiin – hän näkee potentiaalin materiaaleissa ja osaa luoda juuri oikean reseptin täydelliseen lopputulokseen. Hänen konsultointinsa on avannut silmämme uusille mahdollisuuksille ja auttanut meitä kommunikoimaan selkeämmin.

KOLM LLC


KOLM Llc. on pieni perheyritys Tartossa (sijaitsee myös Virossa) joka auttaa meidän studiomme käsityöläisiä ajoittain. Heillä on pitkä kokemus nahkatyöstä. Olemme tiiviisti yhteydessä ja siellä tehdyt laukut noudattavat samoja teknisiä ominaisuuksia, laatua ja huolellisuutta kuin studiomme. Yhteistyö heidän kanssaan antaa meille mahdollisuuden siirtyä nopeammin kohti nollahävikki tavoitettamme ja todistaa, että vastuullinen nahkatuotteiden valmistus on mahdollista myös klassisessa tuotannossa.
Entisiä käsityöläisiä